diumenge, 3 d’agost del 2014

Remodelació profunda dins el cos.


Durant aquest últim any, la nostra agrupació ha patit una remodelació profunda, un fet que es va propiciar quan els voluntaris de Protecció Civil presents a l'assamblea van demanar fer-ho. Així doncs, van donar confiança a Jaume Cutrina, Josep Ma Macia i Joan Puig perquè ho portessin cap endavant. La nova junta, també amb Sergi Tordera, Àngel València i Gisela Robles van donar prioritat ha sigut formar un grup de voluntaris reduït però que a l'hora també fos important el respecte i l'amistat entre tots els membres del grup.

Els canvis que hi ha sigut durant aquests últims mesos, son: estructurar l'organigrama de l'associació, renovar la documentació necessària a la Generalitat de Catalunya, inscriure's al 112 i al departament de Interior per fer més efectiva la participació en emergències, la creació de la unitat canina de Protecció Civil i també a curt plaç, volem i ja estem engegant nous projectes com la creació d'una unitat sanitària amb voluntaris que han cursat el curs de tècnic sanitari en emergència, cursets als voluntaris de diferents bases i situacions, entre moltes d'altres que en el llarg dels propers anys us podrem anar presentant.

En aquesta renovació, l’àrea que ha quedat més afectada pels canvis, és la de gestió que ha patit una gran reestructuració pel que fa els procediments a l’hora de demanar Protecció Civil. A partir d’avui, les entitats que vulguin el servei del cos, hauran de omplir una sol·licitud de col·laboració. Es un simple tràmit burocràtic, ja que cada servei que es farà quedarà registrat al registre de l’agrupació i justificar davant els organismes oficials i també per tenir un control de les peticions que es fan.

El canvi, també ha servit per dotar d'uniformes nous als voluntaris de Protecció Civil. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada